BarokkiKuopio 2017 - taiteellisen johtajan kiitokset

[Julkaistu sivustolla www.barokkikuopio.com/blogi]

Hei kaikki taiteilijat, järjestäjät, yhteistyökumppanit, vapaaehtoiset ja ennen kaikkea loistava yleisömme!

BarokkiKuopio-festivaalin taiteellisena johtajana haluan välittää lämpimät kiitokseni kaikille mukana olleille tahoille vuoden 2017 loistavasta ja riemukkaasta festivaalista. Oli suuri ilo saada olla mukana suunnittelemassa ja järjestämässä tätä hienoa ja valtavan monipuolista tapahtumaviikkoa. Tapahtumia oli monenlaisia ja jokainen löysi omanlaisensa yleisön. Taiteilijat tekivät aivan valtavan hienoa työtä, konsertit olivat aivan ensiluokkaisia. Organisaatio toimi kuin rasvattu ja kaikille tehtäville löytyi loistavat tekijät. Mitä suurimmat kiitokset ihan kaikille!

Erityinen kiitos kuuluu luonnollisesti myös aineellisen tuen antajille, eli tänä vuonna Kuopion seurakuntayhtymälle (erityisesti Männistön, Puijon ja Tuomioseurakunnalle), Kuopion kaupungille, Taiteen edistämiskeskukselle ja Musiikin edistämissäätiölle.

Ensi vuoden festivaalin suunnittelu on jo pitkällä ja kesän 2018 BarokkiKuopion ohjelma ja ajankohta pyritään julkaisemaan vuodenvaihteessa.

Mukavaa kesänjatkoa kaikille ja näkemisiin vanhan musiikin tapahtumissa pitkin vuotta - ja viimeistään sitten ensi kesänä Kuopiossa!

Matias Häkkinen

ps. Tässä vielä musiikillinen tervehdys festivaaliltamme videon muodossa.